HAKKIMIZDA
OLIO VILLA
KALİTE ve GIDA GÜVENLİĞİ
SERTİFİKALAR
ÜRÜNLER
Erken Hasat Sızması Zeytinyağı
Natürel Sızma Zeytinyağı
Natürel Birinci Zeytinyağı
Riviera Zeytinyağı
OLIO VILLA MUTFAĞI
BAŞLANGIÇ
ANA YEMEK
E-KATALOG
KATALOG
BROŞÜR
HABERLER
Duyuru ve Etkinlikler
Basında Biz
Blog
İLETİŞİM
HAKKIMIZDA
OLIO VILLA
KALİTE ve GIDA GÜVENLİĞİ
SERTİFİKALAR
ÜRÜNLER
Erken Hasat Sızması Zeytinyağı
Natürel Sızma Zeytinyağı
Natürel Birinci Zeytinyağı
Riviera Zeytinyağı
OLIO VILLA MUTFAĞI
BAŞLANGIÇ
ANA YEMEK
E-KATALOG
HABERLER
Duyuru ve Etkinlikler
Basında Biz
Blog
İLETİŞİM
Pirinçli Pırasa Yemeği
Türk mutfağının vazgeçilmezi Pirinçli Pırasa Yemeği, OlioVilla ile bir başka...
Servis Adedi
4-6 Kişilik
Hazırlama Süresi
30 Dakika
Pişirme Süresi
35 Dakika
Malzemeler
500 gr pırasa
1 adet ince havuç
3 adet domates
Yarım yemek kaşığı salça
Çeyrek çay bardağı OlioVilla Riviera Zeytinyağı
1,5 su bardağı su
Yarım çay bardağı pirinç
Hazırlanışı
Zeytinyağı tavaya alınır. İçine domatesler rendelenir ve salçayla birlikte kavrulur.
3-4 dk sonra pırasa ve havuç eklenir ve bir süre kavrulur.
Sonra pirinç eklenir bir süre de pirinçle kavrulduktan sonra suyu ve tuzu eklenip tencerenin ağzı kapanır.
Önce orta ateşte bir süre sonra altı kısık şekilde sebzeler ve pirinçler pişip suyla özleşene kadar pişirilir.
Üzerine limon gezdirerek sıcak veya soğuk olarak servis edebilirsiniz. Afiyet olsun...