Bayıla bayıla yediğimiz Türk mutfağının nefis lezzetlerinden Zeytinyağlı Enginarı bir de Oliovilla ile denemelisiniz.
1. Bir tavada yarım su bardağı OlioVilla zeytinyağı ile 1 adet küp doğranmış soğanı hafif pembeleşinceye kadar kavurun.
2. Üzerine küp doğranmış ve haşlanmış, 1'er adet patates ve havucu da ekleyip 2-3 dakika bu şekilde kavurun.
3. 1 su bardağı bezelyeyi de üzerine ekledikten 3-4 dakika sonra garnitürünüzü ocaktan alın.
4. Enginarları pişireceğiniz sosu hazırlamak için bir kapta 2 adet sıkılmış limon suyu, 1 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 çay kaşığı tuz ve 2 yemek zeytinyağını karıştırın.
5. Geniş bir tencereye 8 adet enginarı yerleştirin ve üzerlerine hazırladığınız garnitürden koyun.
6. Limonlu su karışımını da tencereye aktarın. Enginarı sofralarınızda soğuk olarak servis edin.
Afiyet olsun.